torsdag 15 januari 2009

nu har jag också provat


det blev fint. tack evelina och annika för behövlig inspiration!
annars gör jag tusen saker samtidigt, tittar på serier, dricker kaffe, komverterar film, redigerar bilder osv osv. imorse vaknade jag 06.52 bredvid ett tomt vattenglas och vatten i hela sängen. jag har börjat gå i sömnen igen. och jag som säger att det inte händer saker i mitt liv.

6 kommentarer:

Anonym sa...

läste (http://pinsamtystnad.blogspot.com/2008/10/lista-p-saker-jag-ska-kpa.html)

så jag undrar
vilken lomo har du? vad drar den för film?

Anonym sa...

Åh allt blir så finfinfint i polaroidform.

pinsamt tyst. sa...

m: jag har en diana, (http://www.slamxhype.com/images/posts/dianalomo.jpg) med blixt och allt, jättefin! det är 120-film, finns att köpa lite överallt men jag har fortfarande (!) inte använt den. men jag ska nu.

Anonym sa...

men hallå! jag med! köpte min på urban outfitters när jag var i london i december och har tagit slut på 2 rullar (hittade någon hemsida som jag nu "tappat bort" med asbillig film!!!!) men det är oftast inte filmen som är das pråblem utan det är så jävla dyrt med framkallning+kopior, går på ca 200kr för 12 bilder då!

när jag har tagit slut på mina fem rullar jag köpte ska jag bara köra svarvit film för då kan jag framkalla i skolan *snylta*

OKEJ
nu blev det en roman av det hela typ
sorry

(ps skitsugen på en polaroidkamera, jagar kamera som ett as. vill passa på och testa THE REAL DEAL medan det fortvarande finns film kvar i världen typ)

pinsamt tyst. sa...

m: åh, jag med! jag köpte den i berlin med blixt, färgfilter coh en asfin bok. så sitter den bara på väggen liksom, haha. jag jagade film på tradera igår, finns där men det var ganska många som bjöd så jag väntar. eller så köper jag i affär. men hu rbilligt var det där du hittade? så jävla segt att fota analogt. jag menar, jag köpte asbilliga engångskameror på myrorna (fem spänn styck!) och när man skulle framkalla kostade det typ 200. vem framkallar film nuförtiden? och vem använder engångskameror?

jag köpte faktiskt en polaroid på tradera för någon tjuga i somras. men filmen är ju svindyr, särskilt nu när den slutat producerats.. tror det finns på ebay iofs, men, ja, dyrt. hehe långt svar igen!

hur blir dina lomos? tar det lång tid att få det snyggt?

Anonym sa...

Jag vet inte hur de blir för att jag har inte framkallat någon av rullarna än! Men jag hoppas det blir fina bilder (med tanke på stålarna man får host ut!)

blev det några fina bilder med polaroiden?

jag tycker faktiskt också det är skitsegt att foto analogt men på nått sätt är det så jävla värt det för att det är ju typ som julafton varje gång man framkallar en rulle!
sen så tycker jag inte heller att ett riktigt foto är liksom ett FOTOGRAFI förrän det är i pappersform och man håller det i handen, du vet den där speciella känslan?

jag hittade hemsidan igen!
http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=814335